HoofdnieuwsRegionaalSport

Met Jumbo Kollum gratis naar vv Kollum – sc Cambuur!

KOLLUM – Op 16 juli komt sc Cambuur weer naar Kollum om hier voor de vierde keer aan te treden tegen vv Kollum. De wedstrijd zal beginnen om 19.00 uur. Nog geen kaartjes voor dit spektakel? Met Jumbo Kollum ontvang je tot en met 16 juli gratis toegangskaarten bij de boodschappen! Haalt u voor vijftig euro aan boodschappen, dan ontvangt u twee toegangskaarten. Bij besteding van dertig euro ontvangt u één toegangskaart. Wees er snel bij, want OP=OP!

Het is belangrijk om tijdens de wedstrijd de gratis ontvangen kaartjes goed te bewaren. Op de wedstrijddag wordt er namelijk geloot om op de foto te gaan met je favoriete speler van sc Cambuur. Deze foto wordt vervolgens gratis gedrukt op canvas door CanvasCompany. Deze actie is geldig voor toegangskaartjes van kinderen tot en met twaalf jaar. Er zal alleen geloot worden onder de gratis weggegeven kaarten van Jumbo Kollum!

Na de wedstrijd kunt u het feestje nog even voortzetten, want er zal nog een afterparty zijn met DJ Syb. Deze afterparty is gewoon toegankelijk met uw toegangskaart.

Tot ziens op 16 juli te Sportpark Baensein in Kollum!

Foto: Lisanne van der Ploeg

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button