HoofdnieuwsRegionaal

Minicamping “Uit & Thuis” wint Zoover Award Gold

KOLLUM – Minicamping “Uit & Thuis” heeft een Zoover Award Gold 2015 gewonnen. Woensdag ontvingen Gerrit en Wieke Barkmeijer het bijbehorende certificaat.

“We zijn ontzettend blij met deze award want het is de mening van onze gasten die ervoor zorgt dat we deze onderscheiding ontvangen. Deze award is de verdienste van onze voorgangers, voor ons is dit het eerste seizoen en we zullen er alles aan doen om volgend jaar weer een award te halen”. Door de unieke ligging in een hele mooie omgeving is de camping uitermate geschikt voor zowel een sportieve als een ontspannen vakantie.

Er zijn kampeerplaatsen aan het water maar ook langs de bosrand. Ook zijn campers van harte welkom. In de Stroobosser Trekvaart kan naar hartenlust worden gevist en gevaren. De camping ligt op loopafstand van het centrum van het dorp. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.minicampinguitenthuis.nl

De Zoover Awards 2015

De Zoover Awards zijn in het leven geroepen om erkenning te geven aan zeer goed presterende vakantie-accommodaties in Nederland en daarbuiten. In Nederland zijn meer dan 7500 accommodaties gewaardeerd op Zoover door Nederlandse consumenten.

De beste 25 accommodaties per categorie komen in aanmerking voor een Zoover Award Gold.

De nummer 1 in iedere categorie mag zich beste van Nederland noemen. Naast de Zoover Award Gold onderscheiding worden er Silver en Bronze certificaten vergeven voor zeer goed en goed presterende accommodaties. In 60 landen worden Zoover Awards uitgereikt dit jaar. Er zijn dit jaar ook Zoover Awards in kleinere categorieën zoals vakantiehuizen, villa’s en kastelen. De uitslagen hiervan zijn te vinden op www.zooverawards.nl

Dit kan u ook interesseren

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button