HoofdnieuwsRegionaal

Mobielpoetsbedrijf bestaat 10 jaar

KOLLUM – Op 26 januari 2013 is het 10 jaar geleden dat Johan Ros met Mobielpoetsbedrijf is begonnen. Johan is alleen begonnen met een tweedehands bus en poetste auto’s op locatie bij de klant. Nu 10 jaar later is het bedrijf gevestigd in een nieuw bedrijfspand aan de Sjoerdaweg 14 in Kollum en heeft sinds 2012 een tweede vestiging aan de Pompmakker 14d in Heerenveen. Bij het bedrijf zijn inmiddels 5 medewerkers werkzaam voor dealerbedrijven,autohandelaren,bedrijven, verzekeringsmaatschappijen en particulieren.

Er zijn inmiddels duizenden auto’s gepoetst van Ferrari’s en Lamborghini’s tot de meest exotische oldtimers. Maar ook boten, caravans, vrachtwagens, landbouwvoertuigen, machines etc. Mobielpoetsbedrijf is een veelzijdig bedrijf dat voortdurend naar nieuwe kansen op de markt heeft gekeken. Onlangs zijn Johan Ros en Marcel van der Velde gestart met autoschadeherstel onder de naam lakschadeherstellen.nl omdat hier vanuit mobielpoetsbedrijf steeds meer vraag naar komt. Tevens bekijkt Johan Ros nu de mogelijkheden om, door middel van stoomreiniging, auto’s ecologisch te kunnen reinigen en wassen.Kortom, er is de afgelopen 10 jaar veel gebeurd.

Mobielpoetsbedrijf wil ook de komende 10 jaar verder groeien en vernieuwend bezig zijn, waarbij de kwaliteit van de werkzaamheden altijd voorop blijft staan. Om het 10-jarig jubileum te vieren kunt u uw auto op vrijdag 1 februari (alleen in Kollum) voor slechts € 7,50 krasvrij laten wassen. Gebruik  hiervoor de jubileum-actiebon.

Voor meer info klik hier 

 

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button