EvenementenHoofdnieuwsRegionaal

Mooie kampioenschappen tijdens Concours Hippique Buitenpost

BUITENPOST – Naast de diverse tuig- en springrubrieken worden er op woensdag 6 augustus tijdens het Concours Hippique Buitenpost maar liefst vier grote Kampioenschappen verreden:

  1. Kampioenschap Fokmerries Fries Ras
  2. Kampioenschap Fokmerries Tuigpaarden
  3. Kampioenschap Eenspannen Grote Maat Hackney’s
  4. Kampioenschap Vierspannen Fries Ras

Vier prachtige kampioenschappen waarbij de combinaties altijd veel strijd leveren. En een lust voor het oog! Met name het Kampioenschap Vierspannen Fries Ras is fantastisch om te aanschouwen. Vast onderdeel op het programma is ook dit jaar de Grote Prijs van Buitenpost Springen. De rubriek, met deelnemers uit het hele land, zorgt altijd voor veel sensatie, actie en snelheid.

Dit jaar worden de publieke tribunes voor het eerst in de geschiedenis van het evenement overdekt. De tribunes bieden bescherming voor zowel regen als zon.

Concours Hippique Buitenpost is, met ieder jaar duizenden bezoekers, een van de mooiste eendaagse openlucht paardensport evenementen van Nederland en een paardenconcours op nationaal niveau. Tijdens het concours neemt het Friese paard, in traditionele aanspanning voor de Friese Sjees, een ontzettend belangrijke plaats in.

Met 50% Vroegboekkorting hoog en droog zitten
Nog tot 1 juli kunt u via de site www.chbuitenpost.nl met een vroegboekkorting van 50% entreekaarten bestellen voor € 5,00 per stuk. Kinderen tot en met 14 jaar hebben gratis toegang! Nu extra aantrekkelijk omdat u op de overdekte tribunes natuurlijk altijd “hoog en droog” zit!


Dus…..noteer woensdag 6 augustus in uw agenda: Concours Hippique Buitenpost
Locatie:         Mejontsmaterrein
Aanvang:      09.00 uur non-stop tot 18.00 uur
Kijk voor alle informatie en het met korting bestellen van entreekaarten op www.chbuitenpost.nl

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button