HoofdnieuwsRegionaalSport

Mooie wedstrijddag voor C.G.V. Wardy op OFK Surhuisterveen

SURHUISTERVEEN – Afgelopen zaterdag werd er in Surhuisterveen het Open Fries Kampioenschap Acro gehouden. C.G.V.Wardy uit Kollum was er over de hele dag aanwezig met 10 teams. In de ochtendwedstrijd werden er twee podiumplaatsen behaald. Renee Fleury en Noa van Houten ( duo E junior) werden derde. Maxine Breider en Sanne Hiemstra (duo pupil) mochten de gouden medaille in ontvangst nemen.

In de middagwedstrijd mochten 4 teams het podium betreden.Linda Bontekoe en Aisha Roskammer (duo E sen.) eindigden op een gedeelde tweede plaats. Afrida Zijlstra en Enola Kramer ( duo D) werden vierde. In de catagorie trio C mochten Susanne Brouwer, Sita Kooistra en Renate Talstra het brons in ontvangst nemen en het goud was voor Serena Hoekstra, Janna Mout en Lemmy van der Zee.

Op de foto staan de winnaars van de middagwedstrijd van links naar rechts:Linda Bontekoe en Aisha Roskammer, Serena Hoekstra, Janna Mout en Lemmy van der Zee Susanne Brouwer, Sita Kooistra en Renate Talstra Afrida Zijlstra en Enola Kramer

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button