HoofdnieuwsRegionaal

Netwerk Noordoost ondersteunt startende ondernemers

KOLLUM – De gemeenten Achtkarspelen, Dantumadiel, Dongeradeel, Kollumerland c.a., Ferwerderadiel en Tytsjerksteradiel die samenwerken binnen het samenwerkingsverband Netwerk Noordoost, organiseren in oktober en november de cyclus ‘Dwaande met je bedrijf’ voor startende ondernemers in Noordoost Fryslân.

 

Versterken ondernemersnetwerk

Vanuit de Agenda Netwerk Noordoost werkt de regio samen met de provincie aan concrete projecten die een bijdrage leveren aan een gezonde sociaaleconomische toekomst voor Noordoost Fryslân, zoals het versterken van het ondernemersnetwerk in de regio. In 2030 is het goed wonen in de regio, zijn er voldoende banen en is de omgeving op orde.

 

Zes modules

In zes modules krijgen de startende ondernemers inzicht in hun sterke en zwakke kanten, de belangrijkste wetten en regels, effectieve marketing, financiën en belastingen. Ook kan een workshop gevolgd worden die ondersteunt bij het schrijven van een eigen ondernemersplan. Verschillende bedrijven, zoveel mogelijk uit de regio, delen hun kennis en zijn betrokken bij de organisatie van deze bijeenkomsten.

 

De data zijn:

 

9 oktober 19.30 uurOndernemersvaardigheden: sterke en zwakke puntenGemeentehuis Buitenpost
16 oktober 19.30 uurBelastingenGemeentehuis Damwoude
30 oktober 19.30 uurMarketing / social media / websiteGemeentehuis Kollum
6 november 19.30 uurBoekhouden / verzekerenGemeentehuis Buitenpost
13 november

19.30 uur

Wet- en regelgevingGemeentehuis Dokkum
20 november

13.00 uur

Ondernemersplan schrijvenGemeentehuis Buitenpost

 

Deelname aan één of meer bijeenkomsten is gratis, maar wel geldt een maximum aantal deelnemers per avond (ca. 20 personen).

 

Aanmelden kan bij:

Gemeente Achtkarspelen, Ilona Boekhorst, bij voorkeur per e-mail, [email protected] onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer. Ook graag vermelden of het gaat om de hele cyclus of één of meerdere avonden.

Meer informatie is te vinden op www.dwaande.nl.

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button