HoofdnieuwsRegionaal

Netwerkavond ondernemers Kollum (e.o.)

KOLLUM – Momenteel zijn alleen in Kollum al meer dan 300 ondernemers actief. Ongetwijfeld is elke benodigde dienst, product of samenwerking dus binnen handbereik! Ook wil je als ondernemer graag weten wat er allemaal speelt in de omgeving.

Rudy Klein & Rene Nieuwenhuis (Twadvys) organiseren daarom dinsdag 23 september een kosteloze netwerkavond in het Bedrijvencentrum van Kollum waarbij elke zelfstandige uit Kollum e.o. welkom is. Een avond die niet alleen bedoeld is om te netwerken, maar vooral ook informatief; Hoe kunnen we elkaar versterken in de regio?

Het programma in het kort: Burgemeester Bilker zal u vertellen wat er allemaal speelt op ‘ondernemersgebied’ en wat de verwachtingen zijn met Kollum Watersportdorp. Halbe Bosgraaf vertelt namens de HIM welke activiteiten zij georganiseerd hebben en wat de voordelen zijn van een HIM lidmaatschap. Ook krijgt u te horen wat het Bedrijvencentrum Kollum en Twadvys voor u als ondernemer in de regio kunnen betekenen. Aansluitend is er de mogelijkheid om kennis te maken met mede lokale ondernemers en te kijken waar we elkaar kunnen versterken. Wilt u op deze avond ook aanwezig zijn? Meld u dan uiterlijk vrijdag 18 september aan via www.twadvys.nl/netwerkavond of belt u met Rudy Klein: 06 – 20 63 56 23 of Rene Nieuwenhuis 06 – 14 15 59 14.

 

 

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button