HoofdnieuwsRegionaal

Nieuwe invulling voor Anjelierstraat Dokkum

DOKKUM – Loft Ruimtelijke Ontwikkeling start dit jaar met de renovatie van de bestaande bouw aan de Anjelierstraat in Dokkum. Het gaat om 5 verpauperde panden. Deze panden worden volledig gerenoveerd en aangepast aan de behoeften van deze tijd. Ze krijgen allemaal een eigen tuin en een eigen achterom en zullen als starters- en gezinswoningen worden verkocht. De panden kunnen ook worden gekocht voor de zakelijke dienstverlening, eventueel in combinatie met wonen.

“It is moai dat dit fertutearze stikje fan Dokkum úteinlik in nije ynfolling kriget en dat de histoaryske útstrieling behâlden bliuwt. Ik tink dat der wol fraach is nei dit type wenningen. In moai hûs, yn it sintrum fan Dokkum mei in eigen tûn. Dêr binne der op it stuit net in soad fan”, aldus wethouder Van der Ploeg.

Eind februari kocht Loft Ruimtelijke Ontwikkeling de panden. Wybe Jelsma heeft in goed overleg met de gemeente de plannen voor de renovatie ontwikkeld. Nog dit jaar wordt de buitenkant van de woningen helemaal hersteld. De woningen worden casco opgeleverd zodat de nieuwe eigenaren zelf de indeling kunnen bepalen. Eventueel kunnen de woning ook sleutelkaar worden opgeleverd. Bouwbedrijf Visser gaat de verbouwing realiseren. Belangstellenden voor de woningen kunnen contact opnemen met Loft Ruimtelijke Ontwikkelingen B.V. in Buitenpost via [email protected].

 

Schets vooraanzicht Anjelierstraat nieuwe situatie

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button