HoofdnieuwsRegionaal

Nieuwe locatie Thuiszorg het Friese Land geopend op Open Dag Bedrijvencentrum

KOLLUM – Donderdagmiddag tijdens de Open Dag van het Bedrijvencentrum in Kollum heeft Thuiszorg het Friese Land haar nieuwe  locatie in  Kollum geopend. De bezoekers werden met koffie en gebak ontvangen door medewerkers van Thuiszorg het Friesland. Eerst werd iedereen welkom geheten door de heer van der Schaaf, makelaar van van der Schaaf & Schievink,  hierna was het woord aan Klaas Kuilman, directeur van Thuiszorg het Friese Land. Hij vertelde een verhaal omtrent de Thuiszorg, waarna een vlag met het logo van de Thuiszorg uit de deuropening werd gehaald als openingshandeling.

Tijdens de Open Dag die vanaf 15:30 uur tot 19:00 uur was konden de bezoekers kennis maken met een groot aantal bedrijven die in het pand zijn gevestigd. Ook waren er diverse activiteiten zoals een check van uw gezondheid en tips voor een gezonder dieet, hoe u kunt besparen op uw huidige verzekeringen, gratis advies over certificering van werkervaring en advies hoe u met uw website beter kunt presteren. Uiteraard kon u ook antwoord krijgen op specifieke vragen. Daarnaast is het ook Landelijke Diëtisten Dag waaraan Diëtisten Friesland haar medewerking verleende.

Op dit moment bestaat het Bedrijvencentrum Kollum alweer een jaar en zijn de volgende bedrijven reeds gevestigd: Van der Schaaf & Schievink, Thuiszorg Het Friese Land, Foekje@Wurk, Rudy Klein Loopbaanadvies & Mediation, Schotanus Administratie- & Adviesbureau, Diëtisten Friesland, Massagepraktijk Huijskens, Nextstep Design, Dutch Bullion, VCBO Kollumerland en Huisartsenpraktijk J. de Waard.

 

 

 

Foto’s Fokke Jongsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button