HoofdnieuwsRegionaal

Nieuwe responsive website Fritech Payrolldiensten

BUITENPOST – Het heeft Fritech en DAPPER een aantal maanden aan voorbereiding en een paar weken hard werken gekost. Maar, op 5 mei 2014 is de nieuwe gebruiksvriendelijke en responsive website van Fritech Payrolldiensten (www.fritechpayroll.nl) online gegaan. Klanten van Fritech kunnen hierdoor nu zowel op smartphone, tablet als pc gebruik maken van de dienstverlening die Fritech biedt.

Uitbreiding dienstenpakket

Sinds het ontstaan van Fritech zo’n 30 jaar geleden heeft zij haar dienstenpakket aanzienlijk uitgebreid. Inmiddels levert Fritech diensten op het gebied van uitzenden, detacheren, opleiden, zzp-bemiddeling, salarisadministratie en payrolling.

Groei payrolling

In verband met de flinke groei in payrolling heeft Fritech sinds 1 januari 2014 een zelfstandige bedrijfseenheid voor deze vorm van dienstverlening opgericht. De ontwikkeling van een hierbij passende website lag vervolgens voor de hand.

Betrouwbare en frisse uitstraling

De website kenmerkt zich door een betrouwbare en frisse uitstraling, gecombineerd met een moderne vormgeving en doelgroepgerichte informatievoorziening. De uitstraling en vormgeving van de nieuwe site passen in de nieuwe huisstijl van Fritech.

Smartphone, tablet en pc

Gebruikersvriendelijkheid is een belangrijk uitgangspunt geweest bij de ontwikkeling van de nieuwe site. De website is ontwikkeld voor meerdere doelgroepen; werkgevers en payrollmedewerkers. De toegankelijke site voldoet qua vormgeving en technische opzet aan de nieuwe eisen van het gebruik van internet en is goed te gebruiken op zowel smartphone, tablet als pc.

De eerste van een vierluik

De nieuwe website van Fritech Payrolldiensten is de eerste van een te ontwikkelen vierluik. Tot 1 januari 2015 zullen de andere bedrijfsonderdelen Waddenjobs.nl, Be Matched ZZP-diensten en Fritech Personeelsdiensten achtereenvolgens eenzelfde metamorfose ondergaan.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button