HoofdnieuwsRegionaalSport

Nieuwe trainingspakken voor CGV Wardy

KOLLUM –  Vrijdagmiddag  heeft CGV Wardy haar nieuwe trainingspakken gepresenteerd aan haar leden, ouders en de sponsoren in sporthal Baensein te Kollum. De oude trainingspakken welke de vereniging al jaren gebruikte bij wedstrijden en uitvoeringen, waren nodig aan vervanging toe.

Tijdens de Poiesz muntenactie begin dit jaar heeft CGV Wardy, de prijs voor de leukste activiteit en de vereniging die de meeste taarten verkocht, gewonnen. Deze prijs bestond uit een bon van 500 euro welke besteed kon worden aan nieuwe kleding voor de vereniging. Daarna was het aan de vereniging zelf om een aantal sponsoren te vinden en de nieuwe trainingspakken aan te schaffen.

Deze  sponsoren werden snel gevonden in de Jumbo, Siebe Bos Sport en de Blokker, allen uit Kollum. Deze  waren bereid om Wardy hier in te steunen.  Het bestuur en de leden willen de sponsoren hartelijk danken voor hun geleverde bijdrage. En het resultaat mag er wezen. CGV Wardy is met deze nieuwe trainingspakken klaar voor de komende sportieve turn en acro jaren. CGV Wardy biedt voor alle leeftijden een uitgebreid sportprogramma. Vanaf de peutergroepen worden er gymnastieklessen gegeven.

Daarnaast worden er ook lessen in acro en steps gegeven. Senioren, zowel dames als heren, kunnen voor hun sportieve ontspanning ook bij Wardy terecht. U ziet voor ieder wat wils bij CGV Wardy.

Lijkt het je ook leuk om te komen sporten, kijk dan voor meer informatie op www.cgvwardykollum.nl

 

(bovenste rij vlnr) Jacolien van Panhuis, Ilse van der Veer, Gea Hansma, Maxine Breider, Yordin Breider, Iris Bontekoe, Linda Bontekoe, Susanne Brouwer, Tjarda Wietsma, Selina van der Ploeg, Renee Fleury.
(onderste rij vlnr) Aïsha Roskammer, Noa van Houten, Renate Talstra, Femke Sijpersma, Lemmy Van der Zee, Enola Kramer, Femke Hansma, Evelyn Bakker, Mirjanna Damstra en Yvonne Talstra

De trainingspakken werden door Arjen Mout van Blokker en Harm de Hoop van de Jumbo Kollum overhandigd aan Hoite Hiemstra van CGV Wardy.

 

 

Foto’s Fokke Jongsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button