RegionaalSport

Nieuwjaarsloop en wandeltocht VV Kollum

KOLLUM -Op zaterdag 7 januari  organiseert de VV Kollum  voor de achtste keer de nieuwjaarsloop en wandeltocht. Dit als aftrap voor het sportjaar 2017.

Het programma start ’s middags om 13.00 uur, op dit tijdstip beginnen de wandelaars aan hun tocht. De wandelroute is dit jaar ongeveer acht en een halve kilometer lang. Elk jaar wordt door de commissie een nieuwe route uitgezet, wandelaars laat je dus verassen en wandel mee! Halverwege de route staat op een verassend mooie plek de koek- en zopietent, hier kunnen de wandelaars genieten van een hapje en een drankje.

Zodra de wandelaars zijn vertrokken maakt de jeugd van de VV Kollum zich op voor hun trimloop. Er wordt hardgelopen in diverse categorieën en over verschillende afstanden.

Zodra de wandelaars weer terug zijn op sportpark Baensein staat de trimloop over 8 kilometer op het programma. Rondom sportpark Baensein is een uitdagend parcours uitgezet over verharde en onverharde paden.  De start van de trimloop is 15.15 uur. Ook lopers die geen lid zijn van de VV Kollum worden van harte uitgenodigd deel te nemen aan de trimloop. De supporters kunnen het wedstrijdverloop goed volgen en de lopers aanmoedigen. Na afloop van de trimloop is de prijsuitreiking in de kantine.
Aansluitend vindt de nieuwjaarsreceptie van de VV Kollum plaats.

Voor meer informatie www.vvkollum.nu

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button