HoofdnieuwsRegionaal

NLdoet Koningin Julianaschool

KOLLUM – De Koningin Julianaschool heeft zaterdag meegedaan aan NLdoet. In en om de school zijn diverse klussen geklaard. De zandbak is voorzien van nieuwe vrolijke kleuren, muren zijn gewit, boeidelen schoongemaakt, plafondplaten geplaatst en diverse deuren gerepareerd. Het was een zeer geslaagde ochtend mede door de geweldige inzet van ouders, leerlingen en leerkrachten.

Het Oranje Fonds is trots dat NLdoet zoveel mensen op de been brengt. Ronald van der Giessen, directeur Oranje Fonds, vertelt: “Dat zoveel mensen zich inzetten om Nederland mooier, socialer en meer betrokken te maken is voor ons iets om trots op te zijn. Het Oranje Fonds zorgt zo voor allerlei nieuwe verbindingen, niet alleen tijdens NLdoet, maar ook daarna. We hopen dat heel Nederland nu zijn steentje wil bijdragen.”

Het Oranje Fonds is het grootste, nationale fonds op sociaal gebied en steunt organisaties die een betrokken samenleving bevorderen in Nederland en in het Caribische deel van het Koninkrijk. Vrijwilligers vormen de basis van alle organisaties die door het Oranje Fonds worden gesteund. Met NLdoet geeft het Fonds hier een collectieve impuls aan. De Nationale Postcode Loterij is partner van NLdoet. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn beschermpaar van het Fonds.

 

Foto’s Fokke Jongsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button