HoofdnieuwsRegionaal

Noordermannen Veenklooster ontmoeten elkaar online

VEENKLOOSTER – In deze tijd van corona zijn er geen fysieke bijeenkomsten van Noordermannen Veenklooster. Corona maakt deze tijd bizar, onwerkelijk en onzeker. Gelukkig zien we ook dat er meer verbinding en eenheid ontstaat tussen mensen door elkaar online te zien en te spreken.

Daarom nodigen de Noordermannen Veenklooster jou als man uit voor een online bijeenkomst op vrijdag 29 mei 2020. Op deze avond spreekt Gerrit Lolkema over de juiste focus. We beginnen om 20.00 uur.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor deze avond door een email te sturen naar [email protected], Dan mailen we jou de link van deze online Noordermannen avond.

Terug naar de basis
Juist in deze tijd dienen we met elkaar in contact te blijven. Door nieuwe stappen te zetten om er zo voor elkaar te zijn en te blijven. Daarmee gaan we terug naar de basis. Dat is de eenheid met Jezus en de eenheid met elkaar Hij is in ons midden, ook in deze onzekere tijd. Laten we stappen blijven zetten met elkaar. Om elkaar te bemoedigen en om God te loven en te prijzen.

Noordermannen
Noordermannen is een unieke unieke mannenbeweging en komen samen op 10 locaties in Noord-Nederland. In Veenklooster bestaat het nieuwe seizoen uit 9 avonden oftewel karakteravonden. Dit zijn avonden om elkaar te ontmoeten, met elkaar te zingen, te luisteren, te lachen en te borrelen.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button