Buiten regioHoofdnieuwsRegionaal

Noordoost Fryslân is dwaande tijdens BNR-uitzending ‘Zaken doen met Fryslân’

BURGUM – Het imago van Fryslân versterken onder ondernemend Nederland; dat is het doel van de campagne ‘Zaken doen met Fryslân’, een initiatief van Fan Fryslân. Noordoost Fryslân kenmerkt zich onder andere door creatieve ondernemers, vakmanschap en een hoog arbeidsmoraal. Vanuit de regiomarketingcampagne Dwaande is daarom de samenwerking met Fan Fryslân aangegaan.

Live-uitzending op 5 oktober vanuit Dokkumer Vlaggencentrale Dokkum

In deze campagne werkt Fan Fryslân samen met BNR Nieuwsradio en het Financiële Dagblad. In september en oktober komt het BNR Nieuwsradio programma ‘Zakendoen met…’ zes vrijdagen achter elkaar live vanuit een locatie in Fryslân. Rond elke live-uitzending wordt een feestelijke, regionale bijeenkomst inclusief lunch voor ondernemers georganiseerd. Op vrijdag 5 oktober vindt de uitzending plaats vanuit de Dokkumer Vlaggencentrale in Dokkum. De live-uitzending is van 12.30 tot 14.00 uur, daarna is er gelegenheid tot napraten.

Tijdens de uitzending is er plaats voor zo’n 100 ondernemers die zich aan kunnen melden via [email protected] onder vermelding van Zaken doen met Fryslân Dokkum. Meer informatie over de campagne is te vinden op www.fanfryslan.nl.

 

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button