Sport

Nordic sluit seizoen met winst af

KOLLUM – Op zaterdag 25 april speelde het eerste team van TTV Nordic zijn laatste wedstrijd van de voorjaarscompetitie. De tegenstander was het tweede team van Argus uit Harkstede.

Nordic speelde met de vertrouwde formatie, Stijn Buisman, Harm van Wieren en Martijn van der Meer. Tiemo Laban, Lars Nieborg en Harm Jan Hazenberg waren de spelers van Argus deze zaterdag.

De beide teams streden deze dag om de tweede plaats. De spelers van Argus deden er alles aan om deze plaats te verdedigen en de kollumers deden hun uiterste best om deze plaats te bemachtigen. Dit resulteerde in een aantal zeer spannende partijen waarin veelal hoge uitslagen genoteerd werden.

Stijn Buisman en Martijn van der Meer wisten beide twee partijen te winnen. In het dubbelspel moesten zij helaas hun verlies accepteren. Harm van wieren was de man de wedstrijd. Hij wist al zijn drie partijen in winst om te zetten.

De einduitslag werd 7-3 in het voordeel van Nordic. Waarmee zij net als in het vorige seizoen op de tweede plaats eindigden. De spelers van Nordic 1 kunnen terugkijken op een zeer succesvol debuut in de eerste klasse.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button