HoofdnieuwsRegionaal

Oma (83) maakt promotiekilometers voor kleinzoon

KOLLUM – De 83-jarige Jenny Bremer-Visser uit Kollum is trots op haar kleinzoon Halbe Boersma. Halbe is met zijn bedrijf genomineerd voor De Friese Onderneming van het Jaar 2015 en ze vindt dat de wereld dat mag weten. Om de kansen bij de verkiezing te vergroten, heeft deze ‘super granny’ haar auto voor de gelegenheid omgebouwd tot een promotievoertuig.

Op de auto van ‘oma Bremer’ prijken aan alle kanten stickers met daarop de tekst: “Help mijn kleinzoon aan de overwinning, stem op Halbe Boersma”, met daarbij een verwijzing naar de site van de Verkiezing Friese Ondernemer 2015. “Ik ben zo trots op wat die jongen in zo’n korte tijd heeft neergezet en vind het prachtig dat hij nu is genomineerd voor deze prestigieuze prijs. Daarom rijd ik graag een blokje om in de regio om reclame voor hem te maken. Ik hoop dat veel mensen voor 21 april via vfo.nl op mijn kleinzoon gaan stemmen. Halbe verdient het deze titel te winnen!”

Ieder jaar organiseert de Stichting Verkiezing Friese Onderneming een verkiezing om excellent ondernemerschap op het gebied van creativiteit, innovatiekracht en maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering  in Friesland te stimuleren en te waarderen. FotoCadeau.nl uit Kollum van de ondernemers Halbe Boersma, Marcel Hamstra en Sierk van Lingen is een van de drie genomineerden voor dit jaar. Fotocadeau.nl is gespecialiseerd in het bedrukken van fotoproducten.

Eigen Foto’s

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button