HoofdnieuwsRegionaalSport

Onderlinge jeugdcompetitie VV Buitenpost afgesloten met prijsuitreiking

BUITENPOST – De onderlinge jeugdcompetitie van VV Buitenpost, waar 250 jeugdleden aan mee deden, is zaterdag afgerond. Alle deelnemers kregen ter verrassing een luxe chocoladeletter. Zeven zaterdagen lang is er door de trainers een klassement per team bijgehouden.

Voor de winnaar van elk team was er een bal of een cadeaubon van voetbalshop.nl. De prijzen en de chocoladeletters zijn beschikbaar gesteld door de Club van 100 van VV Buitenpost.

“We hebben het interne toernooi opgezet toen de competitie door de coronamaatregelen noodgedwongen stil kwam te liggen. We wilden de jeugd wel iets bieden”, aldus hoofd jeugdopleiding Wietse van der Veen. “Vooral onder de jongere leden was er veel animo en daarmee ook de opkomst groot.” De organisatie was in handen van Wijtze van der Meer, Roel Wijma, Ronnes Bloembergen, Bauke Jan Stuursma en Wietse van der Veen in samenwerking met het jeugdbestuur.

De prijswinnaars:

Ale Tjeerd van der Boon, Owen Terpstra, Jasper Krabbenborg, Eelke Klaver, Iwan Monla, Marc Ploegsma, Jesper de Jonge (ontbreekt op de foto), Wiebe van der Bij, Jonas Renkema, Daan Pilat, Gerben Kazimier, Jelmer van der Vaart, Bas van der Kuip, Christine Postma, Michelle de Boer, Jordy Iwan Swieringa, Yannick Ploegsma, Judith Terpstra, Gerrit Jacob van Oosten, Jens Bouma, Marten de Haan, Mees Hoekstra en Jelle Hoving.

Dit kan u ook interesseren

Back to top button