Regionaal

Ondernemers en gemeente lanceren GO-Loket in Noardeast-Fryslân

DOKKUM – Gemeente en Ondernemers gezamenlijk in actie voor ondernemers die advies willen, een nieuw idee hebben of even willen sparren.

Een aantal ondernemers in de gemeente Noardeast-Fryslân hebben de handen ineen geslagen en samen met de gemeente en andere lokale partners het GO-loket gelanceerd. Een loket van Gemeente én Ondernemers waar mensen aan kunnen kloppen voor advies. Juist in deze onzekere tijden van Corona is het van groot belang dat ondernemers een laagdrempelig klankbord geboden wordt waar ze terecht kunnen met vragen over hun bedrijfsvoering of juist even willen sparren over een nieuw idee. Wie zich aanmeldt krijgt hulp van de gemeente, van een bank of accountant én van betrokken ondernemers.

Iedereen heeft er belang bij dat ondernemers in deze crisis periode niet failliet gaan en dat de werkgelegenheid in stand blijft. Het idee is om een laagdrempelig loket te promoten waar alle ondernemers uit de gemeente Noardeast-Fryslân terecht kunnen, met ideeën maar ook om advies te vragen bij moeilijkheden.

Ondernemers kunnen zich melden bij de bedrijvencontactfunctionarissen van de gemeente, zij zijn het eerste aanspreekpunt en kunnen inventariseren waar de behoefte van de ondernemer ligt en deze koppelen aan een geschikte partner. Dit kan een bank, accountant of een andere ondernemer uit de gemeente zijn met specialistische kennis m.b.t. de vraag. Alle deelnemers aan het GO-loket doen dit belangeloos en vanuit maatschappelijk oogpunt. Met de juiste adviezen, krijg je als ondernemer meer grip op de zaak, krijg je andere inzichten en kijk je verder dan de waan van de dag.

Het GO-loket is bereikbaar via het klantcontactcenter van de gemeente Noardeast-Fryslân, telefoonnummer (0519) 29 88 88. De bedrijvencontactfunctionarissen zijn Ingrid Vellinga, Gerda Zeinstra en Petra van der Veen.

Dit kan u ook interesseren

Back to top button