HoofdnieuwsRegionaal

Ondernemersprijs Achtkarspelen: Wie volgt Biddle op?

BUITENPOST – In november is de uitreiking van de Ondernemersprijs van Achtkarspelen. Vorig jaar was Biddle de terechte winnaar, maar wie volgt het bedrijf uit Kootstertille op? Wordt het één van de lang gevestigde ondernemingen uit onze gemeente of komt er een verrassende nieuwkomer uit de bus? Bedrijven nomineren kan tot 10 oktober.

De jury van de Ondernemersprijs heeft dit jaar twee nieuwe juryleden; de wethouder van Economische Zaken, Marten van der Veen en de winnaar van de vorige editie, Wiebe de Vries van Biddle. Samen met voorzitter Joop Atsma, Ale Procee (voorzitter ABC)  Hielke Jan Ellens (BCB) en Tom de Boer (manager Bedrijven Rabobank) beoordelen zij de genomineerden. Bij de beoordeling kijkt de jury o.a. naar innovatiekracht, duurzaamheid, werkgelegenheid, positief in het nieuws, groeipotentie, uniekheid en de betekenis die het bedrijf voor de regio heeft.

Nomineren

Biddle uit Kootstertille won vorig jaar de Ondernemersprijs. Een bedrijf dat al jaren op het wereldtoneel excelleert en ondanks de magere economische jaren geweldig draait. En haar rol in de lokale maatschappij nadrukkelijk neemt. De jury wil graag weten welke ondernemer of welk bedrijf in aanmerking komt voor de Ondernemersprijs van 2014. Bedrijven nomineren kan tot 10 oktober via www.achtkarspelen.nl of via de website van ondernemersvereniging ABC (www.abc-achtkarspelen.nl). De ondernemersprijs wordt medio november uitgereikt op een gezamenlijke avond van de ondernemersvereniging ABC en de gemeente Achtkarspelen. Nadere informatie en de exacte datum worden binnenkort bekend gemaakt.

Foto: Binne Louw Katsma

 

De uitreiking van de Ondernemersprijs 2013 met oud-staatssecretaris Joop Atsma, Wiebe de Vries en Sjouke Land van Biddle en Ale Procée, voorzitter van ondernemersvereniging ABC.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button