HoofdnieuwsRegionaal

Online Bevrijdingsdagquiz voor heel Noordoost-Friesland

KOLLUM – Aanstaande dinsdag is er een nieuwe online quiz van De Quizshow uit Kollum, deze keer voor heel Noordoost-Friesland. Iedereen uit de gemeenten Noardeast-Fryslân en Dantumadiel zijn van harte uitgenodigd, maar ook als je daar buiten woont ben je van harte welkom. Inschrijven is mogelijk tot 5 mei 18.00 uur via www.dequizshow.nl/5mei. De quiz begint om 19.30 uur en duurt ongeveer 2 uren. Er is een maximum aantal deelnemers wat gelijktijdig deel kan nemen, wacht dus niet te lang met aanmelden.

De eerste grotere editie was op Koningsdag voor iedereen uit voormalig Kollumerland. Dit was een groot succes, wat was af te leiden uit de vele reactie die we ontvangen na de quiz. Supergezellige foto’s en mooie complimenten werden er ontvangen. De vraag om dit vaker te doen werd ook meermaals gesteld. Op deze aankomende bijzondere feestdag waarin er geen activiteiten in de regio zijn een prima manier om toch ‘samen’ een leuke avond te beleven.

Voor de winnaar zal er wederom een leuke prijs klaar liggen welke weer na afloop bekend wordt gemaakt. De promotie richt zich nu op een groter gebied waardoor snel aanmelden van belang is. Er is een maximum aantal deelnemers mogelijk. Het is dus verstandig zo snel mogelijk aan te melden.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button