HoofdnieuwsRegionaal

Online bingo vv Kollum groot succes

KOLLUM – Op zaterdagavond 28 november werd na een lange en gedegen voorbereiding van een groepje jeugdige leden de online bingo gespeeld vanuit de kantine. Via een livestream konden de deelnemers het spektakel vanuit hun huiskamers meemaken. Voor jong en oud was het een aardigheid om dit op deze manier eens mee te maken. Tijdens de avond werden de presentatoren zelfs verrast met een bezoekje van Sinterklaas. Maar liefst 425 bingokaarten werden verkocht, en tijdens de avond werd vanuit een kleine 300 huiskamers de bingo gevolgd. Tussen de bingorondes door werden er prijsvragen georganiseerd, en werden er foto’s ingestuurd vanuit de huiskamers.

Via en live-chat konden de presentatoren reageren op vragen en opmerkingen van de deelnemers. Al met al werd het zo een gezellige en interactieve avond.  Uiteindelijk was de bingo ook opgezet om de vereniging een financieel steuntje in de rug te bezorgen. En nu de rook is opgetrokken en de prachtige prijzen bij de winnaars terecht zijn gekomen kunnen we concluderen dat de organisatie in die opzet ruimschoots geslaagd is. Uiteraard was dit niet mogelijk geweest als de sponsoren die allemaal genoemd zijn op de website van vv Kollum hierbij niet hadden geholpen.

Het is nu nog de vraag hoe lang de sportkantines gesloten moeten blijven. Wellicht wordt er daarom komend voorjaar weer een interactieve avond georganiseerd om zo leden en andere belangstellenden toch het gevoel te geven even gezellig samen te zijn. Ideeën daarvoor mogen uiteraard bij het bestuur worden aangedragen!

Dit kan u ook interesseren

Back to top button