HoofdnieuwsRegionaalSport

Online bingo VV Kollum met vele prachtige prijzen

KOLLUM – De corona-maatregelen raken ons allemaal, maar wij moeten met zijn allen nog even doorzetten. In het weekend voetbal kijken en daarna wat drinken in de kantine, het is helaas momenteel niet mogelijk.

Hierdoor is de zaterdag een stuk saaier geworden, maar loopt VV Kollum ook vele inkomsten mis. Om de club financieel een handje te helpen, en om de mensen weer eens wat leuks te bieden, organiseert VV Kollum een online bingo! Deze wordt gehouden op zaterdag 28 november om 19:30 uur. De bingo vindt plaats via een livestream op het YouTube kanaal van de club.  Geniet met een hapje en een drankje van deze gezellige avond, gewoon vanuit je huiskamer. *Uiteraard is deze bingo voor iedereen toegankelijk, dus ook voor niet-leden.*

Door deelname aan deze bingo steun je niet alleen VV Kollum, maar win jij misschien wel een van onze fantastische prijzen. Tot het prijzenpakket behoren onder andere een E-bike, een smart-TV,  een boodschappenpakket (t.w.v. €150), een JBL- box, waardebonnen en nog veel meer geweldige prijzen! Voor maar €15,- kun jij meedoen met 5 bingokaarten, en kans maken op al deze prachtige prijzen die door onze sponsoren en onze eigen Club Van 100 beschikbaar zijn gesteld. Zelfs tussen de bingo-rondes door zijn er nog leuke prijzen te winnen.

Voor meer informatie over het spelverloop, de livestream en aanmelding kunt u kijken op www.vvkollum.nl/bingo.

Dit kan u ook interesseren

Back to top button