HoofdnieuwsRegionaal

Online verzekeren in Dokkum dichterbij dan ooit

DOKKUM – Per 1 april 2015 heeft het Dokkumer internetbedrijf Company7 50% van de aandelen van internetverzekeraar Polispark.nl overgenomen. Polispark.nl verkoopt sinds 2009 exclusief autoverzekeringen via internet en maakte tot voor kort volledig onderdeel uit van Stellema Verzekeringen uit Kollum. Door de steeds bredere acceptatie van online verzekeren in Nederland is er besloten om internetexpertise veel meer ruimte te geven binnen de bestaande organisatie. Polispark.nl biedt klanten maximaal online gemak, een eigen ontwikkelde tool biedt gegarandeerd de laagste premie voor de   goedkoopste autoverzekering. Klanten krijgen automatisch bericht als er voor een specifieke dekking minder premie hoeft te worden betaald. Op dit moment werkt Polispark.nl aan een nieuwe locatie aan de Markt in Dokkum. Vooralsnog zal hier de internettak huisvesten, een fysieke klantenservice op dit adres wordt niet uitgesloten.”
Specifieke internetkennis is noodzakelijk
“Een goede service maakt ook binnen de online verzekeringsmarkt het verschil” zegt Klaas Jan Stellema, mede-eigenaar van Polispark.nl. “Die goede service leveren wij dagelijks, maar om echt mee te blijven doen op het online speelveld moet je net als een fysiek bedrijf dagelijks bezig zijn met je bedrijf. Wij merken in de praktijk dat verzekeren op internet een ander vak is dan waar wij dagelijks mee bezig zijn. Het vraagt om specifieke kennis waar wij tot voor kort niet structureel over konden beschikken. Een goed voorbeeld hiervan is de positie binnen Google. Het is voor een online bedrijf cruciaal om op belangrijke zoektermen een top-10 positie te verkrijgen. Ja, een goede positie binnen Google – op het gebied van online verzekeren – is vakwerk. Company7 gaat, onder leiding van Gerbrand Nicolai, deze ambitie graag aan.”

Unieke tool voor goedkoopste dekking
Polispark.nl heeft een uitgebreid aanbod van autoverzekeringen. Zestig autoverzekeringen worden met elkaar vergeleken. Wat Polispark.nl uniek maakt is een eigen ontwikkelde online tool. Deze tool berekent ieder jaar opnieuw de premies van de goedkoopste autoverzekering. Als er een beter alternatief is dan ontvangen klanten van Polispark.nl dit aanbod automatisch per e-mail. “Zo zijn onze klanten automatisch gegarandeerd dat ze de laagste premie betalen voor een autoverzekering”, geeft Stellema aan. “Het werkt heel eenvoudig, in 2 klikken kun je je autoverzekering omzetten naar een andere verzekeraar. Samen met onze persoonlijke service vormt dit de kracht van Polispark.nl. Met een scherpere focus op online zien we de komende jaren met hoge verwachtingen tegemoet!”

 

 

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button