HoofdnieuwsRegionaal

Onthulling derde Dwaandebord bij toegang regio NO-Fryslân

MUNNEKEZIJL – Op maandagmiddag 10 maart 2014 heeft wethouder en bestuurlijk voorzitter Regiomarketing Jelle Boerema van de gemeente Kollumerland c.a. samen met toeristische ondernemer Marcel Copini van Natuurlijk Kollumeroord het derde Dwaandebord van Noordoost-Fryslân bij één van de toegangswegen van dit gebied onthuld. Er zijn al borden geplaatst in de gemeenten Achtkarspelen en Ferwerderadiel.

In de loop van dit jaar worden er ook borden geplaatst bij de overige toegangswegen van Noordoost Fryslân om zo het gebied aan te duiden. “Noordoost Fryslân, een prachtig gebied om te recreëren en om van uw vakantie te genieten. Het staat bekend om haar rust, ruimte en prachtige natuur. In Noordoost Fryslân vindt u karakteristieke landschappen zoals de unieke Wâlden, pittoreske dorpjes en een imposante waddenkust. Kortom de regio heeft veel te bieden”, aldus Jelle Boerema.

Marcel Copini is tevreden met het resultaat: “Het bord vestigt terecht de aandacht op dit bijzonder mooie gebied. Wij juichen dit initiatief dan ook zeker toe”.

Dwaande

Dwaande heeft als doel een sterk en onderscheidend imago creëren voor de prachtige regio Noordoost Fryslân. Doel van de campagne is het trekken van meer bezoekers, toeristen en bewoners naar dit mooie gebied. Daarnaast hopen we de regio te inspireren en te motiveren tot meer ondernemerschap. De campagne laat zien wat Noordoost Fryslân in zijn diversiteit allemaal te bieden heeft.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.dwaande.nl

 

 

Foto’s Fokke Jongsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button