HoofdnieuwsRegionaal

Onthulling eerste bord bij toegangsweg regio Noordoost Fryslân

HALLUM – Vrijdagochtend heeft wethouder Haije Talsma van gemeente Ferwerderadiel samen met bestuurlijk voorzitter Regiomarketing Jelle Boerema het eerste bord bij één van de toegangswegen in Noordoost Fryslân onthuld. Dit eerste bord is geplaatst in Hallum. 

In de loop van dit jaar worden er ook borden geplaatst bij de overige toegangswegen van Noordoost Fryslân om zo het gebied aan te duiden. ‘De borden heten de voorbijgangers, en in het bijzonder de toerist, welkom in Noordoost Fryslân. De mooie afbeeldingen op het bord laten zien dat je een prachtig gebied binnenrijdt’, aldus Jelle Boerema. Haije Talsma is tevreden met het resultaat: ‘Mooi dat het eerste bord in Ferwerderadiel onthuld is. Wij onderschrijven het belang van de regiomarketing ten volle. Dat tonen wij nu aan door eerste te zijn. We willen hiermee ook ons eigen bedrijfsleven van dit belang doordringen.’

Dwaande heeft als doel een sterk en onderscheidend imago creëren voor de prachtige regio Noordoost Fryslân. Doel van de campagne is het trekken van meer bezoekers, toeristen en bewoners naar dit mooie gebied. Daarnaast hopen we de regio te inspireren en te motiveren tot meer ondernemerschap. De campagne laat zien wat Noordoost Fryslân in zijn diversiteit allemaal te bieden heeft.

Kijk voor meer informatie op www.dwaande.nl.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button