HoofdnieuwsRegionaal

Onthulling welkomstbord toegangsweg Noordoost Fryslân

LÉSTE STÚVER – Wethouder Jan Lammers van Achtkarspelen en wethouder Jelle Boerema van Kollumerland c.a. hebben maandag 3 februari een welkomstbord geplaatst. Het bord staat op de grens tussen Achtkarspelen en Kollumerland, bij de rotonde de Lêste Stúver, aan de rondweg Oost. Het bord heet de voorbijgangers en in het bijzonder de toerist welkom in Noordoost Fryslân.

Het welkomstbord is onderdeel van de regiomarketingcampagne Dwaande. Bij de toegangswegen van Noordoost Fryslân worden welkomstborden geplaatst om zo het gebied aan te duiden. De mooie afbeeldingen op het bord laten zien dat je een prachtig gebied binnenrijdt.

Dwaande heeft als doel een sterk en onderscheidend imago creëren voor de prachtige regio Noordoost Fryslân. Doel van de campagne is het trekken van meer bezoekers, toeristen en bewoners naar dit mooie gebied. Daarnaast hopen we de regio te inspireren en te motiveren tot meer ondernemerschap. De campagne laat zien wat Noordoost Fryslân in zijn diversiteit allemaal te bieden heeft.

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button