HoofdnieuwsRegionaal

Ontmoet elkaar bij de Ontmoeting in de winkel van Raderwerk Kollum

KOLLUM – De Ontmoeting in Kollum bestaat inmiddels ruim een half jaar. En we kunnen concluderen dat het een succes is en willen daarom onze activiteiten gaan uitbreiden. Komend kwartaal starten we met twee nieuwe activiteiten, namelijk: Super Kleding Koopjes (kleding voor €0,50) en met de Buurtkamer, een vast ontmoetingsmoment in de week (www.debuurtkamer.com). De Buurtkamer wordt in samenwerking met stichting Aanzet opgezet.

Onze andere activiteiten blijven ook draaien, zoals elke woensdagmiddag een warme maaltijd voor €2,50, het Repair Café, de donderdagmiddag activiteiten en de VIP avonden.

De afgelopen VIP avond was weer een gezellige boel. Op deze avond zijn ruim 40 mensen op af gekomen. Het doel van deze avond is in contact komen met mensen van een andere cultuur, dit doormiddel van eten en gesprekken. Voor kinderen wordt er een creatieve activiteit georganiseerd, dus neem ze vooral mee! Deze avonden worden samen met Vluchtelingenwerk georganiseerd.

Voor meer informatie over o.a. de activiteiten kun een kijkje nemen op de Facebookpagina van Raderwerk Kollum, langs komen in de winkel of bel/mail 0511-700204/[email protected].

 

Eigen Foto’s

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button