Oostergo laat dure punten liggen tegen Opende

OPENDE – In de strijd om lijfsbehoud in de vierde klasse B, moest Oostergo zaterdag in elk geval punten behalen tegen de nummer twaalf, Opende. Dat de gasten op de valreep de belangrijke treffer scoorde, maakten de druiven extra zuur voor de ploeg van Willem Huizing uit Ee.

In de eerste helft aanvallend voetbal van beide kanten, maar het verdiende de schoonheidsprijs niet. Door vele persoonlijke fouten leek het spel rommelig te worden. Oostergo kreeg mogelijkheden om de openingstreffer te maken maar verzuimde dit. Ook Opende kreeg kansen op de 0-1, maar beide ploegen gingen met de brilstand de rust in.

In de tweede helft een beter Oostergo tegen een verdedigend Opende. De gasten leken tevreden te zijn met een punt, maar in de 86ste minuut namen de gasten door een lange bal de volledige drie punten mee naar huis. Met nog vijf wedstrijden te gaan zal het team uit Ee alles uit de kast moeten trekken, anders zal het samen met Ternaard volgend jaar uitkomen in de vijfde klasse. De volgende wedstrijd is in en tegen Birdaard op 5 april.

Foto’s : FotoBuKro.nl