HoofdnieuwsRegionaalSport

Acroteams Wardy in de prijzen tijdens pinksterweekend

SCHEEMDA – Op zaterdag 18 en zondag 19 mei werd in Scheemda net als andere jaren  het Open Groninger kampioenschap acrogym gehouden. Voor de meeste teams was dit een afsluitende wedstrijd van het seizoen. Op zaterdagochtend was er succes voor het pupillentrio Serena Hoekstra, Janna Mout en Femke Hansma. Zij wonnen met een hoge score van 26,633 het brons.

Bij de senioren trio E-lijn gingen Hennie Hoekstra, Ida de Vries en Anne Meike Terpstra goed van start. Helaas kregen zij een flinke aftrek van in totaal 2,9 punten door een val bij een balans-element waardoor zij op een 14e plaats eindigden. Iris Bontekoe en Mirjanna Damstra kwamen in actie bij de senioren duo E-lijn. In dit grote deelnemersveld van maarliefst 32 teams eindigden zij met een mooie totaalscore van 25,067 op de 16e plaats. In dezelfde categorie ging het brons naar Lisanne van der Veer en Ilse van der Veer. Yordin Breider en Aïsha Roskammer behaalden met hun stoere oefening het goud bij de junioren mixpaar.

Zondagochtend deden twee Kollumer teams mee in de categorie duo C-lijn. Susanne Brouwer en Evelyn Bakker hadden hun dag niet en maakten jammer genoeg teveel fouten om het podium te bereiken.  Janita Kloppenburg en Enola Kramer hebben zaterdag een persoonlijk puntenrecord behaald. Met een score van 49,1 punten eindigden zij op een 6e plaats.

Annika Bontekoe en Maxine Breider lieten in de categorie duo D-lijn een nette dans zien en eindigden op een 13e plaats. In dezelfde categorie eindigden Annet de Boer en Femke Sijpersma net naast het podium door op een 4e plaats te eindigen.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button