HoofdnieuwsRegionaal

Opbrengst Internationale Vrouwendag schenkt Filmhuis Kollum aan War Child

KOLLUM – Zondagmiddag 8 maart werd er in het Filmhuis in Kollum stil gestaan bij Internationale vrouwendag. Al vele jaren viert het Filmhuis Kollum deze dag met een film gekoppeld aan het landelijke  thema. Dit jaar : Vrijheid. Vrijheid is een groot goed, waar je zeker niet elke dag bij stilstaat, omdat het zo gewoon lijkt. Vrijheid om je mening te mogen geven, je uiten wie je bent en films te kijken die je wilt.

War Child

Niet iedereen leeft in vrijheid. Helaas zijn er nog altijd oorlogen. In de oorlogen zijn de kinderen extra kwetsbaar. War Child zet zich in voor kinderen in oorlogsgebieden. Door het geven van onderwijs, psychosociale hulp en een veilige plek proberen ze de oorlog uit het kind te halen. De opbrengst van deze middag , recette en donaties was         € 338,61 , de voorstelling was helemaal uitverkocht.

High tea

De vrijwilligers van het filmhuis zorgden voor een heerlijke hightea die door de bezoekers zeer werd gewaardeerd. Ook eens naar de film in Kollum? Kijk dan op www.filmhuiskollum.nl voor het programma en de reserveerlijn.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button