HoofdnieuwsRegionaal

Open dag op’e Hichte

WESTERGEEST – Op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart houdt woonwinkel Op’e Hichte open dag. Waar vroeger de koeien stonden vind u nu een sfeervolle ingerichte woonwinkel met een mix van oud & nieuw, landelijke,stoere & trendy woonaccessoires van bekende merken als Long Island Living, Clayre & Eef, Esschert Design,Countryfield,etc.

Kortom een heerlijke sfeer voor in en om je huis! Bent u op zoek naar inspiratie? Dan is een bezoek zeker de moeite waard. De winkel heeft leuke sfeerhoekjes waar de landelijke kasten zijn ingericht met accessoires voor o.a het voorjaar & pasen!Er zijn volop voorjaarsplantjes verkrijgbaar om de plantenbakken mee te vullen ( u mag ook uw plantenbakken meenemen en ze laten vullen).

Voor de kinderen is er lammetjes kijken/aaien! Ook voor wenjûntsjes, workshops, styling-interieur advies bent u bij ons verzekerd van goed advies! Vanuit onze eigen werkplaats worden wandborden, tekstborden, gruttersbakken en nog veel meer gemaakt!     U kunt zich tijdens deze dagen nog inschrijven voor de paasworkshop!

Onder het genot van een kopje koffie/thee kunt u genieten van de nieuwste trends.Profiteer van de leuke aanbiedingen tijdens de open dagen & ding mee naar een leuke prijs!

www.opehichte.nl

www.facebook.com/ope.hichte

Donderdag 9-12 uur &               13-18 uur

Vrijdag ;  9-12uur &        13-18 uur

Zaterdag 9-12uur &     13-17 uur

(pin aanwezig)

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button