_agendaHoofdnieuwsRegionaal

Openbare examens Lichte Muziek

KOLLUM – Op donderdagavond 23 juni verzorgen vier gevorderde leerlingen van Cultuurcentrum de Wȃldsang een gezamenlijk concert in de Colle in Kollum. Dit als openbaar examen C en D niveau Lichte Muziek. Het betreft Tijmen Bijker (elektrisch gitaar D), Diederik Stiksma (elektrisch gitaar C), Joachim Boog (elektrisch gitaar C) en Bareld Westra (keyboards C). Zij zijn leerlingen van Menno Bonnema (elektrisch gitaar & basgitaar) en Arjen Visser (keyboards). Het concert begint om 19:30 (zaal open 19:00).

Naast hun individuele lessen hebben de leerlingen o.l.v. Arjen Visser en Jesse de Jong afgelopen schooljaar met elkaar samengewerkt tijdens bandlessen om dit optreden voor te bereiden. Hier werd verder nog aan meegewerkt door Dominiek Bokma en Lennart Hoeksma, stagiairs van de opleiding D’Drive uit Leeuwarden.

De vier kandidaten staan voor een grote verscheidenheid aan stijlen. Zo spelen ze werken van, Focus, Jimmy Hendrix, Dire Straits, Bach en Santana. Het belooft dus een zeer gevarieerd en swingend concert te worden. Hier en daar zal de Bigband van cultuurcentrum de Wâldsang o.l.v. Andries Renema voor begeleiding zorgen.

 

 

Met van linksboven naar linksonder met de klok mee: Tijmen Bijker, Diederik Stiksma, Bareld Westra, Joachim Boog

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button