HoofdnieuwsPolitie BerichtenRegionaal

Opnieuw twee mannen aangehouden voor handel in harddrugs

KOLLUMERZWAAG – De politie heeft opnieuw twee verdachten aangehouden in een drugsonderzoek. Op zondagavond 25 augustus werden een 19-jarige man uit Kollumerzwaag en een 20-jarige man uit een klein dorp in de gemeente Schagen aangehouden voor handel in drugs. De beide mannen ontmoeten elkaar bij een dorphuis langs de Foarwei.

Surveillerende agenten kregen de indruk dat er drugs gedeald werd en controleerden de beide mannen. Er werd een hoeveelheid harddrugs (vermoedelijk speed) en enkele zakjes weed en een weegschaal aangetroffen en in beslag genomen. De mannen zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau en aldaar ingesloten in afwachting van het onderzoek.

Tijdens dit onderzoek kwam een 32- en een 44-jarige inwoner van Kollumerzwaag in beeld. Beide mannen worden ervan verdacht hard- en soft drugs te hebben verkocht aan minderjarigen. Beide verdachten werden op 8 oktober aangehouden en zijn inmiddels door de rechter-commissaris in bewaring gesteld. Beide mannen zitten nog vast. Tijdens het onderzoek werd 100 gram speed en 100 gram hash in beslag genomen. Daarnaast werd een geldbedrag in beslag genomen. Het onderzoek is in volle gang. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button