EvenementenHoofdnieuwsRegionaal

Oproep aan alle Kollumers

KOLLUM – Donderdag 25 april dan is het zover. Dan wordt in bijna het hele dorp Kollum een ballonnenlint opgehangen. Het streven is om een  lint van 25 kilometer op te hangen bestaande uit 250000 ballonnen. Wanneer dit lukt zou dat een  wereldrecord betekenen. Dit kan alleen maar slagen, wanneer het hele dorp meedoet. Er is een traject in het dorp uitgezet. Hierbij is geprobeerd om het hele dorp  zoveel mogelijk in te betrekken. Niet  in elke straat komt het lint echter te hangen. Dit is gewoonweg niet mogelijk.  Dan zou er misschien wel een lint van 40 km nodig zijn en dat is veel te veel van het goede. Laten we ons eerst eens bij die 25 km houden. Dat wordt al moeilijk genoeg.

Nu is het niet zo, dat de straten waar het lint niet komt te hangen niet mee mogen doen. Integendeel.

Het hele dorp moet eigenlijk meedoen. Dus wanneer je geen bericht van de organisatie hebt gehad en/of jullie straat niet is opgenomen in het traject en je wilt/kunt meedoen, meldt je dan aan.

Laten we als dorp Kollum aan de rest van het land  en de wereld zien, waar we als dorp Kollum toe in staat zijn. Aanmelden kan op [email protected] . Je naam wordt dan doorgegeven aan het rayonhoofd in jouw buurt. Laten we er met elkaar voor zorgen, dat Kollum er op 25 april letterlijk gekleurd op staat.

Dus  ballon-blazers,-knopers en -ophangers geef je op !!!

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button