HoofdnieuwsRegionaal

Oproep standhouders kerstmarkt Meckama State

KOLLUM – Op woensdag 14 december organiseert Meckama State te Kollum een gezellige kerstmarkt. De markt wordt gehouden tussen 14.00 en 17.00 uur. Standhouders kunnen zich aanmelden bij Martha Bijlstra voor een stand. Dat kan per e-mail: [email protected] of via de telefoon (0511) 457 832.

Standhouders kunnen één of twee tafels reserveren. De kosten voor een stand bedragen € 5 per tafel. De kerstmarkt biedt ruimte voor hobbyisten en ondernemers om hun spullen te verkopen. Denk hierbij aan zelfgemaakte kaarten, kerstdecoraties, kerststukjes, lekkernijen etc.

De Stichting Vrienden van Meckama State verkoopt oliebollen, snert en chocolademelk. Ook is er een rad van fortuin draaien, waar mooie prijzen mee te winnen zijn. De opbrengst van de kerstmarkt wordt gebruikt om extra activiteiten voor de bewoners te organiseren.

Meckama State is onderdeel van Noorderbreedte. Noorderbreedte biedt veilige, persoonsgerichte en liefdevolle zorg aan kwetsbare ouderen, die veel intensieve, complexe zorg nodig hebben. Medewerker van Noorderbreedte zetten zich iedere dag in voor een waardevolle dag voor de bewoners en zorgen ervoor dat zij zoveel mogelijk zichzelf kunnen zijn.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button