HoofdnieuwsRegionaal

Oproep standhouders voor Meckama Fair

KOLLUM – Op zaterdag 12 september organiseert Noorderbreedte Meckama State te Kollum een grote fair. De fair wordt gehouden tussen 14.00 en 17.00 uur. Standhouders kunnen zich aanmelden bij Martha Bijlstra voor een stand. Dat kan per e-mail: [email protected] of via de telefoon (0511) 457 832.

Standhouders kunnen één of twee tafels reserveren. De kosten voor een stand bedragen € 5 per tafel. De fair biedt ruimte voor hobbyisten en ambachtslieden om hun spullen te verkopen. Denk hierbij aan zelfgemaakte artikelen, sieraden, bloemstukjes, lekkernijen etc.

De Stichting Vrienden van Meckama State is aanwezig met een rommelmarkt. Heeft u tweedehands spullen waarvan de opbrengst ten goede wilt laten komen aan de bewoners van Meckama State, dan kunt u deze afgeven bij de receptie van Meckama State.

Meckama State is onderdeel van Noorderbreedte. Noorderbreedte biedt (ouderen)zorg bij mensen thuis of in een woonzorgcentrum; voor korte of voor langere tijd. Noorderbreedte werkt vanuit de visie dat mensen die in een bepaalde periode afhankelijk zijn van zorg zoveel mogelijk zichzelf moeten kunnen zijn. Noorderbreedte biedt zorg samen met familie, mantelzorgers  en vrijwilligers.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button