EvenementenHoofdnieuwsRegionaal

Paradisobar Kollum pakt uit tijdens de Kollumerkatdagen

KOLLUM – Zaterdags 19 april, tijdens de feestweek in Kollum gaat dj Matsoe Matsoe de Paradisobar op zijn grondvesten laten trillen! Níemand kon de afgelopen drie jaar om het gigantische succes van de series ‘Oh Oh Cherso’ en ‘Oh Oh Tirol’ heen. De spraakmakende deelnemers met de harde Haagse ‘g’ groeiden in rap tempo uit tot bekende Nederlanders. Zo ook Joey Spaan alias DJ Matsoe Matsoe.

Het jaar 2013 was een succesvol jaar voor Matsoe Matsoe met natuurlijk de hoofdrol in “Everybody Loves Joey”. Ook in 2014 is hij veelvuldig op de Nederlandse beeldbuis te zien.

Naast zijn TV carriere raakte ook zijn DJ carriere in een stroomversnelling. Met boekingen door het hele land en een 2 maanden durende zomertour realiseerde Matsoe Matsoe zijn definitieve doorbraak en heeft hij ook zijn naam als DJ gevestigd.

Joey Spaan is in de serie ‘Oh Oh…’ tijdens de ‘nachtelijke uitspattingen’ begonnen als DJ. Een groot talent ontpopte zich! Inmiddels draait Joey op internationaal niveau en trad hij op in Nederland, België, Italië en Spanje. Niet voor niks, want Joey weet van iedere avond een magische, bijna hypnotiserende beleving te maken. Zijn draaistijl is opzwepende partyhouse muziek. Dit in combinatie met zijn aparte, levendige, frisse verschijning achter de DJ booth betekent gegarandeerd succes op de dansvloer!

En zaterdag 19 april is de Paradisobar aan de beurt

Open vanaf 22:00 uur, voor 23:00 uur gratis entree, daarna 5 euro! Toegang vanaf 16 jaar, ID verplicht.

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button