HoofdnieuwsRegionaal

Peuters in de circustent

KOLLUM – Het is u vast niet ontgaan dat de afgelopen week het circus in Kollum was. Op peuterspeelzaal  Kwibus is daar ook ruimschoots aandacht aanbesteed. De peuters beginnen de dag altijd in de kring maar dat was nu in de circustent. Er waren in de speelzaal puzzels en boekjes die over het circus gingen en natuurlijk konden de peuters zich verkleden als circusartiesten en ze hebben heel goed geoefend om al die moeilijke circusacts onder de knie te krijgen. Veel peuters hebben ook daadwerkelijk een bezoekje aan  het circus gebracht en daar enorm van genoten, alleen de echte,traditionele clown is toch wel gemist.

Dus hebben we die zelf geschilderd op de speelzaal en de kinderen hebben een circuswagen gemaakt met achter de tralies een olifant, leeuw of een paard. Nu is het circus weer vertrokken en gaan we op de peuterspeelzaal weer verder met het thema verkeer. Er staat o.a een bezoekje aan garage Beerda op het programma en bij de speelzaal komt de grote zandauto van een pake van een van de peuters.

Nog een paar weken en dan begint de zomervakantie; een grote groep peuters gaat dan in augustus naar de basisschool en dat betekent dar er weer plekjes vrij zijn in de diverse peutergroepen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs op de speelzaal( gebouw Oostenburg,ingang aan de achterkant ) We zijn elke dag open van 8.30- 16.00 uur, behalve woensdag-en vrijdagmiddag)

Peuterspeelzaal Kwibus Tel. 06-19914215

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button