HoofdnieuwsRegionaalVideo's

Plaatselijk Belang Kollum steunt recordpoging met een donatie

KOLLUM – Kollum maakt zich momenteel op voor de aanval op het langste aaneengesloten ballonnenlint uit het Guinness Book Of Records. Om een succesvolle aanval te kunnen doen is een aaneengesloten lint met een lengte van 25 kilometer met daaraan bevestigd 250.000 ballonnen nodig. Een hele klus, maar samen staan de Kollumers sterk!

Vereniging Plaatselijk Belang Kollum is van mening dat dit initiatief, wat de saamhorigheid in ons dorp vergroot en Kollum wederom positief op de kaart zet, ondersteund moet worden. Niet met ballonnen, maar met een blijk van waardering naar al die vrijwilligers uit de 25 rayons die er samen voor zorgen dat de 250.000 ballonnen opgeblazen en bevestigd worden om daarmee het wereldrecord naar Kollum te kunnen halen.

Vereniging Plaatselijk Belang Kollum doneert uit het Fonds Sociale Vernieuwing voor elk rayon een vrij te besteden bedrag van € 25,00. Vertegenwoordigers van Stichting APK zullen maandag 22 april ieder rayonhoofd namens Plaatselijk Belang Kollum een envelop aanbieden met daarin de geldelijke bijdrage.

Onder het motto samen staat Kollum sterk, moet het lukken de recordpoging te laten slagen!!

Vereniging Plaatselijk Belang Kollum, 20 april 2013

[youtube_video id=”_mz8g2ok0fM”]

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button