HoofdnieuwsRegionaalSport

Podium plaatsen voor cgv Wardy

DAMWOUDE – Zaterdag 16 maart mochten de jeugd leden van cgv Wardy hun turn kwaliteit laten zien op de eerste plaatsing wedstrijd voor het fries kampioenschap in Damwoude.

In de ochtend wedstrijd was het de beurt aan Esmee Namminga Asheley Bergsma Aisha Roskammer  Mirjanna Damstra en Myrthe en Fenna bouma Sanne Hiemstra Sussanne Hoogsteen selinna van de Ploeg.

Allen lieten een zeer oefening zien maar de concurrentie was groot en uit eindelijk waren er podium plaatsen voor Mirjanna Damstra met een mooie tweede plaats in de categorie pupil twee en een tweede plaats voor Ashley Bergsma in de categorie jeugd twee niveau 11-12 jarige. In de middagwedstrijd was het de beurt aan Maxine Breider om haar turn kunsten te laten zien.

Na 4 mooie oefeningen was  het spannend want de concurrentie was groot maar uiteindelijk mocht maxine de hoogste trede op het ere podium betreden en kreeg een verdiende gouden medaille om gehangen. De volgende plaatsings wedstrijd zal zijn op 6 april 2013 in de van de bijhal in Kollum

Eigen Foto

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button