HoofdnieuwsRegionaalSport

Podium voor Wardy Kollum op NK acro in Oss

OSS – Afgelopen zaterdag 10 juni was het zo ver: de finale, de Nederlandse Kampioenschappen, stonden voor de deur voor de D/E lijn. Twee teams van Wardy hebben zich hier voor weten te plaatsen tijdens de verschillende voorwedstrijden.

In de ochtend mocht het E-junioren trio Lotte Hofstra, Kaylee van Dijk en Renske Beerda hun oefening laten zien. Omdat ze als eerste van hun categorie aan de beurt waren begon daarna het lange wachten. Dat leverde tot op het laatste moment veel spanning op maar het lange wachten werd beloond: ze werden 3e van Nederland en mochten het brons in ontvangst nemen!

In de middag was het D-senior trio Thirsa Borgers, Ilse de Vries en Femke Hoof aan de beurt. Ook voor hen was het een spannende dag. Ze toonden een hele strakke oefening met hele mooie uitstraling aan de jury. In deze zware categorie hielden deze dames heel knap stand en na dit NK mogen zij zich dan ook terecht trots 7e van Nederland noemen.

Een prachtige afsluiter van het acro seizoen voor deze teams van Wardy. Intussen wordt er door alle andere teams alweer hard getraind ter voor bereiding van het volgende acro seizoen.

Dit kan u ook interesseren

Back to top button