HoofdnieuwsRegionaal

Politie Noardeast Fryslân nodigt u uit voor een “Coppie” koffie

KOLLUM – De Politie Noardeast Fryslân nodigt u uit voor een “Coppie” koffie.
Op maandag 10 februari en dinsdag 11 februari komt de Politie Noardeast Fryslân met de Sociale media truck van de politie naar Kollum. De Sociale media truck staat deze dagen op het terrein van de Campus aan de Gerrit Bleekerstraat te Kollum. Op maandag gaan wij in gesprek met de leerlingen van klas 1 en 2 van het Lauwerscollege. Zij krijgen les in de media truck. Tijdens deze lessen zullen wij met de leerlingen in gesprek gaan over sexting, pesten en verboden wapenbezit.
Komt u een “Coppie koffie” met ons drinken?

Een “Coppie” koffie bij Politie Noardeast Fryslân
Op dinsdag 11 februari nodigen wij u uit om tussen 10:00 uur en 11:45 uur en 13:00 en 14:30 uur met ons in gesprek te gaan onder het genot van een “Coppie” koffie. Dit kan op twee locaties. De eerste locatie is bij de Sociale media truck op het terrein van de campus. U bent hier van harte welkom om onze truck ook van binnen te bekijken.

Tuk Tuk
De tweede locatie is op het parkeerterrein nabij de supermarkten aan de Mr. Andreaestraat te Kollum. Op deze locatie kunt u bij een hele bijzondere Tuk Tuk afkomstig uit Eindhoven een “Coppie” koffie met ons drinken. Wij gaan graag met u in gesprek over allerlei zaken die u bezighouden in de wijk.

foto Politie Noardeast Fryslân

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button