112HoofdnieuwsRegionaal

Politie vraagt nieuwe getuigen in zaak Van Seggeren te melden

DE WESTEREEN – In het onderzoek naar de gewelddadige dood van de 37-jarige Tjeerd van Seggeren komt het onderzoeksteam nog steeds graag in contact met getuigen.  Om zoveel mogelijk mensen te bereiken worden actief de bezoekers van een muziekfestival benaderd.

Nieuwe getuigen gezocht

Het onderzoeksteam heeft al met veel getuigen gesproken, maar is desondanks opzoek naar nieuwe getuigen. Reden voor het team om maandag en dinsdag huis-aan-huis een flyer te verspreiden in de dorpen De Westereen, Twijzelerheide, Zwagerbosch en Kollumerzwaag.

Ook heeft het team een uitgebreide getuigenoproep laten plaatsen op de facebook-pagina van het basisteam Noordoost Fryslân en is in De Westereen een tekstkar geplaatst met daarop een oproep aan getuigen om zich te melden. Tenslotte kregen de kopers van een kaartje voor het muziekfestival FreezeForze een e-mail van het onderzoeksteam met daarin de oproep om tips vooral door te geven.

Je kunt je tips, beeldmateriaal en/of andere informatie telefonisch doorgeven aan de politie via 0900-8844 of door een WhatsApp bericht te sturen naar 06-22119694.
Daarnaast kun je ook een e-mail sturen naar: tgotips@groningen.politie.nl

Als je liever anoniem wilt blijven, kunt je telefonisch contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Tenslotte kun je je informatie ook in een vertrouwelijk gesprek met de politie doorgeven. Bel daarvoor met Team Criminele Inlichtingen op 088-1671500.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button