HoofdnieuwsPolitie BerichtenRegionaal

Politie zoekt getuige straatroof Twijzel

TWIJZEL – De politie onderzoekt een straatroof die in de nacht van maandag op dinsdag, rond 01.00 uur op de Optwizel ter hoogte van het tankstation plaatsvond. Het slachtoffer, en 17-jarige inwoner van Jistrum, reed op zijn bromfiets over de Optwizel toen een auto het fietspad op kwam rijden om hem zodoende tot stoppen te brengen.

De bestuurder stapte uit en vroeg aan het slachtoffer of hij zijn telefoon mocht gebruiken. Het slachtoffer stemde hiermee in waarna de man weer in zijn auto ging zitten. Toen het slachtoffer zijn mobiele telefoon terug vroeg, kreeg hij een ander toestel aangereikt. Hij ging hier niet mee akkoord waarna hij de man vastpakte om zodoende zijn eigendom terug te krijgen. Vervolgens reed deze in een Volkswagen, (vermoedelijk) type Polo, oud model, kleur onbekend, in onbekende richting weg.

Signalement verdachte :

Blanke man

Leeftijd ongeveer 30 jaar

Lengte 1.75 m.

Mogelijk Oost-Europees

Ongeschoren uiterlijk

Breed postuur

Donkergekleurd t-shirt

De man sprak gebrekkig Nederlands

De politie wil graag in contact komen met de bestuurder van een auto die door het slachtoffer, direct na de roof, tot stoppen werd gedwongen. Deze man is achter de betrokken auto aangereden maar is deze uit het oog verloren. Het slachtoffer deed aangifte.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button