112HoofdnieuwsRegionaal

Politie zoekt getuigen aanrijding Buitenpost

BUITENPOST – Donderdagmiddag vond er omstreeks 14:15 uur een aanrijding plaats op de Kuipersweg te Buitenpost. Hierbij werd een fietser aangereden door een auto. De fietser moest hiervoor behandeld worden door een huisarts.

Het 9-jarige slachtoffertje was vanuit school op weg naar huis. Hij fietste vanaf de Oude Havenstraat in de richting van de Molenstraat. Op de kruising Oude Havenstraat/ Kuipersweg werd hij aangereden door auto. De jongeman kwam daarbij ten val en had pijn aan zijn knie en kin. Ook ontstond er schade aan de fiets.

De bestuurder stopte en sprak de jongeman aan. Volgens de jongen was de bestuurder een oudere man van circa 80 jaar en had deze een baard en snor. Verder kon de jongen alleen herinneren dat de man Fries sprak toen hij vroeg hoe het ging.
Nadat de jongen had verteld dat het wel goed ging is de man vertrokken. Helaas is onbekend gebleven wie de bestuurder is.
Van het voertuig is alleen bekend dat het om een donker grijze kleine auto gaat.

Gezocht: Getuigen van de aanrijding en de bestuurder van de kleine donkergrijze auto, die kwam vanuit de richting rotonde Lutkepost en gaande in de richting van de Voorstraat. Melden kan via 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button