112HoofdnieuwsRegionaal

Politie zoekt getuigen en beelden van zware mishandeling na voetbalwedstrijd in Buitenpost

BUITENPOST – Afgelopen zaterdagmiddag ontstond er, direct na het laatste fluitsignaal van de wedstrijd VV Buitenpost-DHSC, een forse ruzie tussen meerdere spelers.

Toen de agenten op de sportlocatie aankwamen bleek dat er personen gewond geraakt waren. Eén van de slachtoffers is door de ambulancemedewerkers nagekeken en later behandeld in het ziekenhuis.

Onderzoek

De politie doet onderzoek naar de toedracht van de zware mishandeling. Naast de informatie uit de opgenomen aangifte, het horen van getuigen en het bekijken van de beelden, is de politie op zoek naar meer en aanvullende informatie om duidelijk te krijgen wat er zich precies heeft afgespeeld.

Heeft u informatie?

Bent u getuige geweest van de gebeurtenissen en heeft u bijvoorbeeld met uw mobiele telefoon hiervan beelden gemaakt? Was u aanwezig bij de wedstrijd tussen VV Buitenpost en DHSC op zaterdag 22 april jl. en heeft u meer informatie over wat er op en rondom het veld is gebeurd? Of heeft u andere informatie die voor het politie onderzoek van belang kan zijn en heeft u de politie nog niet gesproken? U kunt bellen met 0900-8844, geef aan dat u belt inzake het zaaknummer 2023102126. Deelt u uw informatie liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Back to top button