HoofdnieuwsPolitie BerichtenRegionaal

Politie zoekt getuigen van aanrijding A7

NUIS – De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersongeluk zondagmiddag iets na 13.00 uur op de autosnelweg A7 ter hoogte van Nuis.

Bij dat ongeluk werd de auto van een 61-jarige inwoner van Leek aan de achterzijde geraakt door de wagen van een 20-jarige inwoner van Augustinusga. Beide wagens kwamen in een sloot tot stilstand. De 61-jarige Leekster is met onder andere bekkenletsel naar het ziekenhuis vervoerd.

De 20-jarige Fries liep licht letsel op. Volgens een aantal getuigen reed de 20-jarige in zijn VW-Golf met nog twee andere bestuurders in hetzelfde merk en type auto kort voor de aanrijding met hoge snelheid en slingerend over de snelweg. De politie heeft zowel de 20-jarige bestuurder als ook de twee andere automobilisten, een 21-jarige inwoner van Surhuisterveen en een 28-jarige inwoner van Drogeham aangehouden en verhoord. De politie is op zoek naar weggebruikers die op de A7 tussen Drachten en Groningen het drietal heeft zien rijden. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via tel. 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button