HoofdnieuwsRegionaal

Politieke debat avond voor ondernemers

OUDWOUDE – Maandagavond werd  er een lijsttrekkersdebat gehouden in Restaurant Lauwersland in Oudwoude, dit was het eerste debat voor de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart.Deze  gezamenlijke avond van alle ondernemersverenigingen in Kollumerland,de heer S.Baarda, voorzitter van de OSK, kon ruim 80 ondernemers welkom heten.

Vervolgens kregen de vijf lijsttrekkers het woord: L.Bijleveld (CDA), P.Maasbommel (P.v.d.A), J.Boerema (VVD), M.van der Molen (C.U.) en W.Rekker (FNP). Zij hebben hun partijprogramma toegelicht met de nadruk op zaken die voor ondernemers van belang zijn. In de pauze werd er druk gediscussieerd in de zaal. Dit resulteerde in een aantal gerichte vragen waarbij de lijsttrekkers elkaar probeerden te overtreffen in de beantwoording.

Naast vragen over de noodzakelijke bezuinigingen en over de toekomst van de gemeente Kollumerland werden de lijsttrekkers uitgedaagd om uitleg te geven over het gevoerde beleid van de afgelopen jaren.

De heer Baarda heeft de lijsttrekkers bedankt voor hun bijdrage aan deze geslaagde bijeenkomst. Zij kregen een fles fairtrade wijn aangeboden voor extra energie in de aanloop tot de gemeenteraadsverkiezingen, vergezeld met een hartelijk applaus van de aanwezigen.

Foto’s Fokke Jongsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button