HoofdnieuwsRegionaal

Popavond van Muziekschool de Wâldsang

BUITENPOST – Binnen de afdeling pop- en improvisatiemuziek van muziekschool de Wâldsang, krijgen leerlingen les op hun eigen instrument en daarnaast leren ze in bands het samenspelen en het spelen van bekende liedjes.

Na vijf maanden intensief repeteren is het nu weer tijd voor de POP-avond, een veelbelovend concert door jong talent. Tijdens het concert zullen vijf bands een gevarieerd repertoire laten horen, van klassiekers tot hedendaagse top 40 muziek. Met gezonde zenuwen en frisse tegenzin, zijn de bands helemaal klaar om te laten zien en horen wat ze kunnen.

Onder leiding van popdocenten Jesse de Jong, Arjen Visser en een rijk scala aan stagiaires, hebben de bandleden verschillende muziekstijlen onder de loep genomen en nummers ingestudeerd van onder andere Guns & Roses, Queen, Stevie Wonder en Duffy. Met z’n allen zorgen ze voor een avondvullend programma dat onvergetelijk zal zijn! Dit zijn de optredende bands:

‘Paranoid Game’, ‘Luud en Dúdlik’ en ‘404 Not Found’ uit Buitenpost, ‘Moonboots’ uit Hardegarijp en ‘Blue Thursday’ uit Surhuisterveen.

 

MC van de avond is de welbespraakte Arjen Visser.

Het concert wordt gehouden in de muziekschool ‘De Wâldsang, De Ring 1a, in Buitenpost. De zaal is open om 19.00 uur en het concert begint om 19.30 uur. De toegang is gratis.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button